Friday, February 11, 2011

Gasque

Swedish university parties are really something unique, and I really wanted Cem to get that experience. And whats not a better opportunity that Lava - the carrier days for civil engineers at KTH. 150 invited companies during the day, interested about making contacts with students. And a big celebration party during the night! Im giving you the song that all dinners, so called "Gasquer" start with. All KTH students knows it by heart.

Porthos' visa

Jag vill börja gasqua, var fan är min flaska?
Vem i helvete stal min butelj?
Skall törsten mig tvinga, en TT börja svinga
Nej, för fan bara blunda och svälj
Vilken smörja, får jag spörja
Vem för fan tror att jag är en älg?
Till England vi rider och sedan vad det lider
Träffar vi välan på någon pub
Och där skall vi festa, blott dricka av det bästa
Utav Whisky och portvin, jag tänker gå hårt in
För att prova på rubb och stubb

No comments:

Post a Comment